نمادک
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
نمادک
نمادک

چگونگی تبدیل زباله به انرژی
  • بلاگ
  • -مرداد ۱۴۰۱
  • -بدون دیدگاه

روش های تبدیل زباله به انرژی

زباله از دیرباز یک مسئله مهم زیست محیطی بوده است. در سراسر جهان، انسان ها سالانه میلیون ها تن زباله تولید می کنند. با این حال، فناوری پیشرفته این قابلیت را دارد که زباله ها را با تبدیل زباله به انرژی تبدیل کند. این فرآیند با استفاده از ضایعات انرژی حرارتی تولید می نماید و ایجاد برق یا انرژی گرمایی از طریق احتراق می کند. در این مقاله چگونگی تبدیل زباله به انرژی را مورد بررسی قرار می دهیم.

این یک روش جدید برای نگاه کردن به بازیافت است. جمع آوری مجموعه ای از مواد که در غیر این صورت در زمین دور ریخته می شوند و دوباره آن را برای هدف دیگری تولید می کنند.

اما چگونه زباله هایی که هر روز تولید می شوند را می توان به انرژی تبدیل کرد تا بتوان از آنها برای تولید گرما و برق استفاده کرد؟

انواع زباله

زباله ها می توانند به صورت جامد یا مایع باشند. شکل آن ها مهم نیست، هر دو می ‌توانند خطرناک باشند.

نمونه های رایج زباله های مایع عبارتند از:

پاک کننده های مایع مورد استفاده در مشاغل و صنایع مواد شوینده زباله

از سوی دیگر، زباله‌ های جامد اغلب به عنوان زباله‌ هایی در نظر گرفته می ‌شوند که ما در خانه ‌ها و مشاغل خود تولید می‌ کنیم، مانند محصولات کاغذی، شیشه و زباله‌ های مواد غذایی. با این حال، زباله های جامد خطرناک اغلب در محیط های صنعتی و تجاری نیز یافت می شود و شامل موارد زیر است:

الکترونیک: تجهیزات حاوی جیوه لامپ های فلورسنت باتری ها

از طریق فرآیندهای مختلف، زباله های جامد را می توان به گاز تبدیل کرد. سپس از آن گاز برای تولید انرژی، تولید برق، گرما یا سوخت استفاده می شود.

چگونگی تبدیل زباله به انرژی

تاسیسات تبدیل زباله به انرژی معمولا زباله ها را از حالت جامد به گاز با سوزاندن، تبدیل می کنند. در طی این فرآیند پرکاربرد، انرژی شیمیایی به انرژی حرارتی تبدیل می شود. مواد آلی جمع ‌آوری ‌شده از زباله‌ ها در دماهای بسیار بالا می ‌سوزند یا از نظر حرارتی تخریب می ‌شوند.

اگرچه کارخانه‌ های سوزاندن از رایج‌ ترین روش تبدیل زباله به انرژی استفاده می ‌کنند، فناوری ‌های دیگری نیز وجود دارند که انرژی تولید می ‌کنند.

پلیمریزاسیون

پلیمریزاسیون مواد زائد را به محصولات نفت خام تجزیه می کند. این فرآیند با استفاده از تجزیه حرارتی، مواد را می گیرد و در حضور آب در معرض دما و فشار بالا قرار می دهد. پلیمرهای زنجیره بلند به زنجیره‌ های کوتاه‌ تری تقسیم می ‌شوند – تقلید از یک فرآیند زمین‌ شناسی طبیعی که سوخت ‌های فسیلی تولید می ‌کند.

گازی شدن

این نوع فرآیند، مواد کربن دار را به دی اکسید کربن، مونوکسید کربن و هیدروژن تبدیل می کند. گازی شدن از دماهای بالا نیز استفاده می نماید.. گاز سنتزی که ایجاد می شود، برای تولید منبع گرما و برق مورد استفاده قرار می گیرد.

چگونگی تبدیل زباله به انرژی؛ پیرولیز

پیرولیز زباله‌ های آلی یا کشاورزی را در معرض دماهای بالا قرار می ‌دهد، اما بدون استفاده از اکسیژن یا هالوژن. طی این فرآیند برگشت ناپذیر می توان جامد، مایع و گاز تولید کرد. روغن پیرولیز می تواند برای تولید گرما و برق به عنوان یک سوخت صنعتی تجدید پذیر استفاده شود. همچنین می توان آن را به یک ماده شیمیایی ویژه ارتقا داد یا به عنوان سوخت حمل و نقل استفاده کرد.

گاز سازی قوس پلاسما

در حین تبدیل به گاز قوس پلاسما، فشرده سازی، ضایعات گازی تولید می کند که سپس با استفاده از یک مشعل پلاسما یونیزه می شود. در این فرآیند از احتراق استفاده نمی کنند و در نتیجه می تواند میزان زباله های ارسالی به محل های دفن زباله را کاهش دهد و در عین حال برق تولید کند.

یک قدم جلوتر

علاوه بر جایگزین‌ های انرژی‌ های تجدیدپذیر، پسماندهای نیروگاه‌ های انرژی از فناوری‌ های نوآورانه برای ایجاد محیطی پایدارتر استفاده می ‌کنند. از آنجایی که فناوری به تکامل خود ادامه می دهد و امکانات مدیریت زباله بیشتری با ارائه دهندگان انرژی زباله همکاری می کنند، شرکت هایی مانند نمکی به کار خود برای تبدیل زباله به انرژی ادامه می دهند.

چگونگی تبدیل زباله به انرژی

کلام آخر

در اینجا چگونگی تبدیل زباله به انرژی را بررسی کردیم. کاری که شما برای نجات محیط زیست خود می توانید انجام دهید، این است که پسماندهای تر و خشک خود را تفکیک کنید و آن ها را به ماموران نمکی بدهید. در این صورت قدم بزرگی برای حفظ محیط زیستتان انجام داده اید.

منبع

پریا اصبری
انرژی‌ های تجدیدپذیر, انواع زباله, پلیمریزاسیون, پیرولیز, گاز سازی قوس پلاسما
نوشته قبلی
مطلب بعدی

پریا اصبری

نوشتن دیدگاه انصرفا

دسته‌ها

  • بلاگ
  • توسعه وب سایت
  • دسته بندی نشده
  • دسته‌بندی نشده
  • طراحی وب سایت
  • گرافیک

برچسب های محبوب

آب های زیر زمینی آلودگی آب آلودگی خاک امحای زباله انتشار بیماری انرژی‌ های تجدیدپذیر انواع زباله انیمیشن اهمیت بازیافت بازیافت بازیافت زباله تجارت تفاوت پسماند خشک و تر تفکیک زباله توسعه جنگ های هیرکانی زباله زباله جامد زباله های تر زباله های خشک زباله های مرطوب زباله‌ های الکترونیکی زباله ‌های بهداشتی زباله‌ های خطرناک زباله‌های شهری سامانه هوشمند سرمایه گذاری سلامت جامعه شیرابه فاجعه سراوان فواید بازیافت قابل بازیافت محیط زیست مدیریت پسماند نصب اپلیکیشن نمکی وردپرس پسماند تر پسماند خشک پسماندهای خشک پلاستیک پلیمریزاسیون پیام کوتاه پیرولیز گاز سازی قوس پلاسما گازهای گلخانه ای
نمکی با جمع‌آوری پسماندهای قابل بازیافت شهری، در راستای کمک به محیط زیست می‌کوشد.
  • شبکه‌های اجتماعی ما:

پشتیبانی

  • تماس با ما
  • قوانین بازپرداخت

راهنمایی

  • مرکز آموزش

اطلاعات تماس

  • رشت، دانشگاه گیلان، ساختمان شهید آسمانی، واحد ۲۱۸
  • ۰۱۳-۳۳۶۹۱۰۹۷
  • namakiiran@gmail.com
کپی رایت; ۲۰۲۲ نمکی. تمامی حقوق برای نمکی محفوظ است.
X
نمادک

.